Bloggnorge.com // positivisme
Start blogg

positivisme

DU er verdifull – DU er god nok – DU kan klare alt du vil

Hva litt livsglede kan gjøre

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet onsdag 1. juni , 2016 kl. 16:42

God kveld :)

Deler denne fantastiske videosnutten av en enestående jente, Audrey. Jeg elsker glade mennesker. Mennesker som er glade fordi de bevisst velger å være glade. Fordi deres eneste alternativ er å sture og være bitre for at ting ikke er perfekt.

«I just thought I would start singing to maybe put a little passion and spirit in me so I could try to fight of my disease.»

Det er som om noen mennesker instiktivt vet hva de bør gjøre for å ha det bra. Føle seg bedre, og dermed leve et bedre liv. Få det bedre. Jeg tror vi alle har denne egenskapen i oss, hvis vi kjenner etter. Og når jeg sier kjenner etter mener jeg ikke å sitte å kjenne etter hva som er feil. (det er vi nok altfor gode på). Jeg mener det slik som denne vakre jenta gjør det. Finn det som gjør det glad, og bare gjør det. For bare en liten «dæsj» livsglede kommer man langt med, hvis man er vant til å sture rundt i sine vante tankemønster og dagligdagse aktiviteter vi velger å problematisere til det ugjenkjennelige. En liten «dæsj» livsglede kan bety mer enn innholdet i selve livet. For en livsglede vesle Audrey viser. For en innstilling. Så mye jeg har å lære av henne, jeg kjenner meg inspirert.

Jeg velger å si det som 7 åringen selv sier det, fordi jeg, tredveåringen ikke kunne sagt det bedre selv: «You just have to take a breath and say I can do this and you go out there and just do it».

make a choice

Blogglistenhits

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.